home

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    
 

Transformatie

Je kunt soms het gevoel hebben dat je door een muur heen moet. Deuren lijken voor jou gesloten te blijven of niet verder open te gaan dan op een kier. In dergelijke situaties belemmer je jezelf onbewust in je eigen ontwikkeling. Je beperkt jezelf vaak onbewust in je eigen mogelijkheden. Je bent daardoor weinig in staat om ècht te veranderen.

Transformatie staat voor kiezen. Kiezen is leren omgaan met (on)balans. Het herkennen en onderkennen hoe je eigen bron van mogelijkheden op bewust en onbewust niveau doorwerkt in de beslissingen die je neemt, realiseer je directe en blijvende veranderingen. Je krijgt inzicht in jezelf, in je eigen gecreëerde belemmeringen en je uiteenlopende mogelijkheden.
Vanuit het (her)vinden van je eigen bron vol mogelijkheden leer je hoe je de balans tussen ratio en emotie kunt (terug)vinden. In individuele of in groepstrajecten werken we naar praktische, haalbare oplossingen voor je eigen vraagstukken.

Producten en diensten

Supervisie: je volgt een persoonlijk leertraject onder leiding van een supervisor gericht op persoonlijke effectiviteit (PEProgramma).

Intervisie (Intercollegiale Consultancy): je maakt onderdeel uit van een professioneel team, waarin je van en met elkaar leert beter te functioneren in het werkveld.

Personal Coaching: in samenwerking met een coach, leer je denkpatronen en gevoelens te herkaderen voor meer en hogere prestaties en resultaten voor management en medewerkers.

Teamcoaching: samen met je teamgenoten bereiken jullie in samenwerking met een coach, je gestelde doelen en resultaten.

Loopbaan Coaching; ontwikkelingstraject gericht op het versterken van de mentale mobiliteit in het vinden van een juiste baan, die past bij de persoonlijke toegevoegde waarden..

Transformatie onderscheidt zich door:

je respectvol, direct en persoonlijk te benaderen;
zorgvuldig en nauwkeurig om te gaan met je vertrouwen;
je duidelijkheid te geven over je resultaten;
je een op maat gesneden programma aan te reiken.
de inzet van Register Coaches, aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroeps Coaches (NOBCO)
   

 
Copyright© Transformat®